Grey and red ACG Pulse logotype

ACG Pulse AB ökar takten i Schweiz med en ny partner StorTex GmbH

Det är med stort nöje vi kan informera om att StorTex GmbH kommer att bli vår nya partner i Schweiz för distribution av våra Q-Web® produkter som Q-Gate, Q-Soil och Q-Cabin i Schweiz från och med 1:a oktober 2022. Support och underhåll fortsätter att samordnas av ACG Pulse i Sverige.

Vår expansion tar därmed ett viktigt steg framåt och vi är övertygade om att vi tillsammans med vår nya partner, StorTex GmbH, kommer att kunna ge råd och ge dig ännu bättre stöd med dina optimeringsprojekt i framtiden.

Företaget StorTex GmbH grundades 2022 av Urs Gass i syfte  att ge råd till företag inom systemlösningar och särskilt klädhantering och optimeringsprocesser. Urs Gass har redan haft ledande befattningar i olika industriföretag och har drivit en stor tvätt i Schweiz de senaste tre åren. Han känner till marknadens behov och krav mycket väl.

ACG Pulse utvecklar och tillverkar högkvalitativa digitaliserade system för automatiserad lagerhantering i Sverige, ofta tillsammans med tillhörande RFID-teknik och mjukvara. Systemen säljs och installeras i Europa. ACG Pulse har sitt  huvudkontor i Borås och är en del av ACG Gruppen AB, grundat 1921. Med 30 års expertis inom dispensrar och logistiksystem skapar vi kostnadseffektiva och användarvänliga lösningar i det dagliga arbetet, för alla inom vårdsektorn, industrin, tvätt och andra branscher.

 

StorTex GmbH
Urs Gass
urs.gass@stortex.ch
+41 (0)61 551 20 50
+41 (0)79 927 39 95
https://stortex.ch/

ACG Pulse AB
Anders Sandbecker
anders.sandbecker@acgpulse.se
+46 (0)33 17 88 81

ACG Pulse AB
Thomas Hindorff
thomas.hindorff@acgpulse.se
+46 (0)33 17 88 96

Anders, Urs, Thomas skakar hand framför en Q-Gate.

Fler Nyheter