Plagghantering och lagerlösningar med eller utan RFID

ACG Pulse erbjuder helhetslösning av automatiserade hanteringssystem, med eller utan RFID teknik. Från utveckling och projektledning till installation och driftsättning.

I vår produktkedja ingår plagghanteringssystem, lagersystem och RFID utrustning.

 

För Obemannade och bemannade lager 

Med våra system säkerställer du att din personal alltid har säker och kontrollerad tillgång till arbetskläder, förbrukningsartiklar, personlig skyddsutrustning(PPE), låneartiklar mm. Vi anpassar och skräddarsyr din lösning så att den passar för era specifika behov. Oavsett om ditt behov gäller för obemannade lager eller bemannade lager så har vi lösningen för dig. Våra smarta lösningar finns med RFID och utan RFID.

Oavsett om det är RFID märkta textilier du önskar enklare smartare hantering av – eller om det är hantering av RFID märkta artiklar av annat slag du önskar kunna spåra och få en enklare och smartare hantering av så kan vi hjälpa dig.

 

Optimera ditt lager spara, pengar tid och lageryta

Med våra produkter och lösningar kan du optimera ditt lager med rätt antal artiklar och plagg i omlopp vilket bidrar till att du sparar tid, pengar och lageryta. 

Med våra RFID lösningar får du full spårbarhet över dina artiklar och plagg. Du kan se i realtid exakt var artiklarna plaggen befinner sig. Alla artiklar som är i användning är registrerade och knutna till användaren och du har full koll på användarbeteende. Genom vårt logistiksystem Q-Web® har du tillgång till statistik som visar artiklarnas omsättning, vem som har artiklarna, arbetskläderna, plaggen mm. När de hämtades ut o.s.v. Att du har full koll på omsättningen av ger dessutom insikt i hur hygienkraven kan uppfyllas och uppfylls.

Att användarna vet att deras  hantering av arbetskläder, personlig skyddsutrustning (PPE) och andra artiklar är kontrollerad gör att användningen sker mer varsamt och att artiklar och plagg blir ordentligt återlämnade efter användning. Detta bidrar till ett minskat svinn vilket är bra både för din ekonomi och miljön. 

 

Q-Gate från ACG Pulse för uthämtning av arbetskläder och andra rfid märkta artiklar. Q_Gate är ett avancerat RFID-baserat logistiksystem för lagerhantering i obemannade förvaringsutrymmen. Säkrar tillgång till artiklar som PPE och arbetskläder 24/7.

SYSTEMLÖSNINGAR

Få Med våra systemlösningar får du en smart och enkel hantering av dit lager du kan optimera ditt lager och spara pengar, tid, lageryta och miljö 

Dataskärm med Q-Web® som är ett webbaserat logistikprogram för artikelhantering från ACG Pulse

Management system

Styr allt från enstaka föremål till hela lager med vårt användarvänliga och flexibla logistikprogram Q-Web®. För  bemannade och obemannade lager.

Q-Gate integrerad i vägg för uthämtning av rfid märkta arbetskläder och andra artiklar från obemanade lagerutrymmen. Q-Gate är ett RFID-baserat logistiksystem för lagerhantering.

Dispensing RFID

Säkerställ att det alltid finns tillgängliga arbetskläder, skyddskläder, förbrukningsartiklar mm. till personal 24/7 årets alla dagar. 

Tre vägghängda Q-Lock smarta skåp för tillgänglighet av artiklar dygnet runt alla årets dagar.

Dispensing

Säkra uttag 24/7 med våra dispensing produkter för arbetskläder, plagg, handskar, personlig skyddsutrustning, förbruknings- och engångsartiklar.

Återlämnar använda arbetskläder med rfid tag till Q-Soil, en smart returenhet från ACG Pulse.

Return units RFID

För en enkel och smart plagghantering så har vi också en returenhet Q-Web® Soil för återlämning av de använda plaggen arbetskläderna. 

En industriarbetare i svart piké öppnar en Q-Cabin. Q-Cabin är en industriell högpresterande RFID bulkläsare som läser hundratals rfid märkta artiklar på några sekunder. Smart och smidig plagghentering och artikelhantering

Reading systems RFID

Med Q-Web® Cabin läser du hundratals RFID märkta artiklar plagg med utmärkt precision på några få sekunder.

Registration station from ACG Pulse

Registration station RFID

Registrerings stationen används för att registrera och administrera RFID märkta artiklar/föremål arbetskläder plagg i Q-Web®.

vit skjorta med svarta knappar och RFID transpondrar för enkel snabb och säker spårbarhet symboliserar smart plagghentering artikelhantering klädhantering med högkvalitativa digitaliserade logistiksystem från ACG Pulse.

RFID utrustning / transponders

Genom att RFID märka dina artiklar kan du minska ditt svinn samtidigt som du får full spårbarhet och lagersaldo i realtid. En Enklare och smartare lagerhantering helt enkelt