Grey and red ACG Pulse logotype

ACG Pulse AB har ett eget utvecklingsteam

Utveckling

Eftersom varje organisation är unik, är ACG Pulse AB:s produkter och lösningar skräddarsydda för att passa era behov. Vårt team av engagerade och kompetenta mjuk- och hårdvaruutvecklare kommer att se till att de produkter som du köper från oss är integrerade i den befintliga arbetsmiljön.

ACG Pulse AB har ett eget utvecklingsteam med både front-end och back-end utvecklare med olika spetskompetens. Vårt team utvecklar kontinuerligt nya smarta och effektiva lösningar anpassade för dina behov, gärna i nära samarbete med dig för bästa kundnöjdhet.

Det är en viktig del i vårt erbjudande att vi har egen utvecklingsavdelning och att vi har korta beslutsvägar mellan kund, försäljningsteam och utvecklingsavdelning.

Vår tekniska bakgrund ligger inom RFID (Radio Frequency Identification) och vi arbetar löpande med att utöka gränserna för oss själva och inom själva tekniken för att skapa nya och innovativa sätt för företag att kunna utnyttja RFID till sin fulla potential.

Vi är stolta över vår kompetens inom detta område och ägnar oss helt till att dina anpassade lösningar överträffar era förväntningar.

Med lång och gedigen erfarenhet inom utvecklingsteamet, erbjuder vi även integration och framtagning av kundanpassade API:er.

KONTAKTA OSS

Använd formuläret nedan för att kontakta oss.