Grey and red ACG Pulse logotype

Systemlösningar med många möjligheter! Med eller utan RFID

 

ACG Pulse Affärsområden

Varje kund är unik oavsett vilken bransch du tillhör. Därför erbjuder vi dig kundanpassade systemlösningar från ACG Pulse AB. Vi kombinerar olika moduler och produkter som hanterar artiklar, arbetskläder, förnödenheter och personlig skyddsutrustning (PPE) på ett optimalt och kostnadseffektivt sätt.

VAD ÄR EN SYSTEMLÖSNING?

Genom att sätta samman olika moduler och produkter med specifika egenskaper avsedda för till exempelvis inladdning, utlämning och återlämning av artiklar, skapar vi ett unikt flöde för den förrådsyta som finns att tillgå.

Våra flexibla systemlösningar hanterar alla varianter, såsom:

  • Envägsartiklar: ex arbetshandskar, PPE och förbrukningsartiklar
  • Låneartiklar: ex handscanners, PDA, verktyg, nycklar
  • Cirkulärt flöde av artiklar: ex arbetskläder och flatgods
 
VI TILLGODOSER HELT ENKELT DET BEHOV DU HAR I DIN VERKSAMHET!

ACG Pulse har 35 års erfarenhet av spårbarhet och RFID. Vi guidar dig till den perfekta lösningen för just dig och dina behov.
Med ett optimerat lager, ständigt aktuella lagersaldon, och tillgänglighet 24/7 för dina anställda till rätt artiklar, arbetsplagg och PPE så skapar du en enklare och tryggare vardag för dig och din personal.

Med våra systemlösningar sparar du tid, plats, pengar och miljö.

SJUKvård

industriarbetare med gula rfid märkta skyddshjälmar, arbetskläder och skyddshandskar trivs på arbetet här symboliserar de ACG Pulse högkvalitativa digitaliserade logistiksystem ofta med RFID som ger koll på artikelhantering, klädhantering etc.

INDUSTRI

Paketerar schnitzlar med blå engångshandskar, hantera förbrukningsartiklar med ACG pulse smarta högkvalitativa digitaliserade logistiksystem. Smarta systemlösningar för artiklar arbetskläder ppe.

LIVSMEDEL

Logistik

Hotell personal hälsar välkomna och checkar in gäster. Delar ut kort med RFID lösning. smart hantering av artiklar, handdukar, textilier. Med högkvalitativa digitaliserade logistiksystem från ACG Pulse.

Hotell & RestaURANG

En butiksägare och en kund i en järnaffär. Verktyg lådor och hyllor i mängder så de behöver inventeras med handscanner och rfid lösning. ACG Pulse AB erbjuder högkvalitativa digitaliserade logistiksystem.

Detaljhandel

Personal inom kemi och läkemedels industrin använder mycket förbrukningsartiklar för att upprätthålla hygienen vid tillverkning. Med ACG Pulse högkvalitativa digitaliserade logistiksystem ofta med RFID får man kontroll över förbrukning, lagersaldon etc.

Läkemedel

Stora industri tvättmaskiner på rad. Tvätteri som tvättar textilier arbetskläder märkta med RFID transpondrar. ACG Pulse AB erbjuder högkvalitativa digitaliserade logistiksystem för textil och klädhantering.

Tvätterier

Kommunala verksamheter som använder rfid lösningar för smart och enkel kostnadssparande hantering av arbetskläder, skyddsutrustning, PPE och förbrukningsmaterial etc.

Stat & Kommun

Julmarknadskväll på Liseberg härlig julstämning. Entre till nöjesparken, Ett pariserhjul högt placerat med blått ljus. ACG Pulse AB erbjuder högkvalitativa digitaliserade logistiksystem med RFID exempelvis lösningar för entré, rekvisita, klädhantering etc.

Event/NÖJESPARK

KONTAKTA OSS

Använd formuläret nedan för att kontakta oss.