Grey and red ACG Pulse logotype

Smarta varuautomater som säkerställer leverans av
arbetskläder, skyddsutrustning, förbrukningsmaterial
och låneartiklar 24/7 årets alla dagar

Automater för uthämtning av artiklar utan RFID märkning 

Med våra smarta varuautomater säkerställer du att din personal har tillgång till rätt arbetskläder, skyddsutrustning, förbrukningsmaterial eller låneartiklar 24/7 årets alla dagar. Samtidigt som du har full koll på uttagsstatistik och åtgång.

Automaterna är lättplacerade och placering av automaterna kan ske i närhet av användarna så att de snabbt och enkelt kan hämta ut det de behöver när de behöver det.

Automaterna säkerställer att personal använder arbetsplagg och skyddsutrustning i rätt skyddsklass då man inte tillåts att plocka ut artiklar man ej har behörighet till. Detta minskar risken för skador p.g.a. felaktiga arbetskläder eller att felaktig skyddsutrustning har använts. 

Att förvaring sker i automater/skåp bidrar till en högre hygienfaktor än om artiklarna ligger helt öppet och blir exponerade för damm och andra föroreningar.

Full koll på uttag,
användning och
förbrukning av:

  • Låneartiklar
  • Arbetskläder
  • Skyddsutrustning
  • Förbrukningsmaterial

VÅRA AUTOMATER BIDRAR TILL:

  • Minskat svinn
  • Minskad kostnad
  • Minskad miljöpåverkan
  • Snabb ROI
  • Platsbesparing
  • 24/7 tillgänglighet av rätt arbetskläder/skyddsutrustning bidrar till en minskad skaderisk på personal.

Uthämtning av bilnycklar från en Q-Lock med lånefunktion

Låna enkelt, säkert och kontrollerat.

Q-Spin

A smart vending machine for smaller items

Q-Web® Spin är en smart varuautomat för smidig utlämning av arbetshandskar, PPE och andra förbrukningsartiklar.
Säkra att personal alltid har tillgång till rätt skyddsutrustning och förbrukningsartiklar. Q-Web® Spin ger hög servicegrad åt användaren då artiklarna alltid är tillgängliga 24/7 årets alla dagar. Ingen förrådspersonal behövs för utlämning.

Kapaciteten på en Q-Web® Spin är ca 1200 par skyddshandskar och påfyllning av nya handskar är en mycket enkel process.

Läs mer om Q-Spin här…

Q-Lock är en smart vägghängd varuautomat för enkel och säker utlämning av artiklar 24/7. Q-Lock har även lånefunktion perfekt för utåning av nycklar, mobiltelefoner,handskanners, läsplattor m.m.

Q-Lock

A smart locker dispensing unit with borrowing function

Upptäck Q-Web Lock – din smarta lösning för enkel och säker utlämning av arbetskläder, skyddsutrustning, verktyg och mer, dygnet runt. Med enkel identifiering och val på displayen får din personal snabb tillgång till rätt artiklar, säkerställt genom vår lånefunktion som garanterar behörighet.

Vi anpassar systemet efter ert befintliga passersystem, vilket minimerar administrationen och tillåter användning av befintliga kort/taggar. Genom att erbjuda realtidsöverblick via Q-Web® ser ni alltid vad som är tillgängligt, utlånat och av vem, vilket underlättar administration och minskar svinn.

Förberedd för laddning av innehållande artiklar 

Maximera tillgängligheten med vår envägsfunktion, som ger kontroll över användares tillgång och antal utlämnade artiklar över tid. Dessutom, för att säkerställa att låneartiklar alltid är redo för användning, kan handscanners och mobiler enkelt laddas i automaten.

Och med vår dedikerade support, tillgänglig dygnet runt, kan du vara säker på att vi finns här för att hjälpa till vid behov. Utforska Q-Web Lock och ta steget mot en smidigare och säkrare hantering av era utlämningsbehov.

Läs mer om Q-Lock här…

Relaterade produkter

Smart varuautomat som ger personal tillgång till artiklar,  24/7 årets alla dagar.

Smart varuautomat som hanterar artiklar som är personliga eller generiska och artiklar avsedda för utlåning.