Grey and red ACG Pulse logotype

MANAGEMENT SYSTEM
Q-WEB​

Webbaserat logistikprogram

Q-Web är ett webbaserat logistikprogram för artikelhantering.

I Q-Web så har du full koll i real-tid på era artiklar och användare. Med Q-Web så kan du styra allt från enstaka föremål till hela lager. Q-Web är ett flexibelt verktyg till alla era Q-Produkter.

 

Användarvänligt och enkelt att hantera

I detta användarvänliga webbgränssnitt är det enkelt att hantera och administrera användare, artiklar och statistik. Statistiksidan ger en översikt över efterfrågan, nuvarande status och den förväntade användningsfrekvensen; allt för att göra det lättare att planera inköp och påfyllning. Via den statistiska översikten är det enkelt att se till att potentiella hygienkrav uppfylls. 

 

 

Dataskärm med Q-Web® som är ett webbaserat logistikprogram för artikelhantering från ACG Pulse
A cloud that symbols the Q-web logistic program for articlehandling.

Management system

En Q-Gate för kontrollerad uthämtning av arbetsplagg i obemannade utrymmen. Q Gate är ett RFID-baserat logistiksystem för lagerhantering.

Dispensing RFID

ACG Pulse smart vending machine Q-spin dispensing system for unmanned storage areas.

Dispensing

A grey Q-Soil return unit from ACG Pulse.

Return units RFID

Q-Cabin a high-performance UHF RFID system for industrial use. The Q-Cabin is capable of reading hundreds of articles in a matter of seconds.

Reading systems RFID

en hand som registrerar en vit t-shirt i en Praktisk registreringsstation för RFID en datorskärm visar information och tangentbord ligger på svart skrivbord

Registration station RFID