Grey and red ACG Pulse logotype

OBS! Tjänsten är tillsatt

Supporttekniker

ACG Pulse söker en supporttekniker

Vi står inför en spännande fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en viktig och självständig roll med frihet under ansvar i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Hos oss blir du en del av ett härligt team med hög trivselfaktor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och om du har arbetat i liknande roller med motsvarande ansvar.

ACG Pulse utvecklar, producerar, marknadsför och installerar automatiserade hanteringssystem med tillhörande mjukvara, tjänster och support till våra kunder. Systemen säljs och installeras i Europa. ACG Pulse AB har ca 30 medarbetare och ingår i ACG Gruppen AB.

www.acgpulse.se

Tjänsten:

Som supporttekniker på ACG Pulse kommer du bland annat att:

Tjänsten innehåller internationella kontakter, vilket kräver mycket goda kommunikationskunskaper i engelska. Kunskaper i tyska, franska eller holländska är meriterande. Tjänsten är direkt underställd företagets service & supportchef och tjänsteställe är Borås. Företagets kunder finns huvudsakligen i Norden och norra Europa.

Dina huvudarbetsuppgifter:

Vi söker dig som har

Meriterande kunskaper

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, dock senast 14 September 2023.

Välkommen med din ansökan!