Grey and red ACG Pulse logotype

Supporttekniker

OBS! TJÄNSTEN ÄR TILLSATT. OM DU HAR INTRESSE AV KOMMANDE TJÄNSTER HOS OSS SÅ TVEKA INTE ATT SKICKA EN SPONTANANSÖKAN INNEHÅLLANDE PERSONLIGT BREV OCH CV TILL INFO@ACGPULSE.SE

 

ACG Pulse söker en support tekniker

Vi står inför en spännande fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en viktig och självständig roll med frihet under ansvar i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak.
Hos oss blir du en del av ett härligt team med hög trivselfaktor.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och om du har arbetat i liknande roller med motsvarande ansvar.

Tjänsten:

Som support tekniker på ACG Pulse kommer du bland annat arbeta med övervakning, remote support for våra kunder via telefon och mail, driva IT projekt kring nya installationer samt utföra tester åt vår utvecklingsavdelning. I det dagliga arbetet ingår även vissa resor samt planerad beredskap och övervakning från hemmet.

Tjänsten innehåller internationella kontakter vilket kräver mycket goda kommunikationskunskaper i det engelska språket. Språkkunskaper i tyska, franska eller holländska är meriterande.

Tjänsten är direkt underställd företagets service & supportchef och tjänsteställe är Borås.
Företagets kunder finns huvudsakligen i Norden och norra Europa.

Dina huvudarbetsuppgifter:

 

Vi söker dig som har

 

Meriterande kunskaper

 

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag till adrian.schon@acgpulse.se, dock senast 31 Januari 2023.

Välkommen med din ansökan!