Grey and red ACG Pulse logotype

Servicetekniker

OBS! Tjänsten är tillsatt. Om du har intresse av kommande tjänster hos oss så tveka inte att skicka en spontanansökan innehållande personligt brev och CV till info@acgpulse.se

ACG Pulse är inne i en intressant expansionsfas och söker nu en servicetekniker

Tjänsten:

Som Servicetekniker på ACG Pulse kommer du att arbeta med installation och uppstart av våra maskiner och system hos våra kunder runtom i Europa. När du inte reser på Installationer jobbar du i vår produktion med montering av moduler och maskiner, samt utför tester inför FAT. Beroende på profil så kan det även förekomma att du hjälper till på vår supportavdelning.

Du kommer i ditt dagliga arbete resa på installationer och serviceuppdrag till våra kunder. Tjänsten innehåller internationella kontakter, vilket innebär högt ställda krav på mycket goda kommunikationskunskaper i det engelska språket.

Tjänsten är direkt underställd företagets Produktionschef och tjänsteställe är Borås.
Företagets kunder finns huvudsakligen i Norden och norra Europa.

 

Dina huvudarbetsuppgifter:

 

Din profil:

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och om du har arbetat i liknande roller med motsvarande ansvar.

Vi står inför en spännande och fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en viktig och självständig roll med frihet under ansvar i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak.
Hos oss blir du en del av ett härligt team med hög trivselfaktor. Är du intresserad av denna tjänst ska du kontakta daniel.petersson@acgpulse.se. Sista ansökningsdag är 2022-12-07, men tveka inte att höra av dig då vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.