Affärsområden

Systemlösningar med många möjligheter!

Varje kund är unik oavsett vilken bransch du tillhör. Därför erbjuder vi dig kundanpassade systemlösningar från ACG Pulse AB. Vi kombinerar olika moduler och produkter som hanterar artiklar, arbetskläder, förnödenheter och personlig skyddsutrustning (PPE) på ett optimalt och kostnadseffektivt sätt.

VAD ÄR EN SYSTEMLÖSNING?

Genom att sätta samman olika moduler och produkter med specifika egenskaper avsedda för till exempelvis inladdning, utlämning och återlämning av artiklar, skapar vi ett unikt flöde för den förrådsyta som finns att tillgå.

Våra flexibla systemlösningar hanterar alla varianter, såsom:

  • Envägsartiklar: ex arbetshandskar, PPE och förbrukningsartiklar
  • Låneartiklar: ex handscanners, PDA, verktyg, nycklar
  • Cirkulärt flöde av artiklar: ex arbetskläder och flatgods

VI TILLGODOSER HELT ENKELT DET BEHOV DU HAR I DIN VERKSAMHET!
Sjukhus doktor och två sjuksköterskor samt en patient i rullstol. Arbetet flyter på tack vare smarta systemlösningar för artiklar arbetskläder ppe från ACG Pulse.

SJUKvård

industriarbetare med gula rfid märkta skyddshjälmar, arbetskläder och skyddshandskar trivs på arbetet.

INDUSTRI

Paketerar schnitzlar med blå engångshandskar, hantera förbrukningsartiklar med ACG pulse smarta lösningar. Systemlösningar för artiklar arbetskläder ppe.

LIVSMEDEL

Handtruck på ett lager symboliserat med att smarta digitaliserade systemlösningar för artiklar arbetskläder ppe från acg pulse används.

Logistik

Hotell personal hlsar välkomna och checkar in gäster. Delar ut kort med RFID lösning. smart hantering av artiklar, handdukar, textilier.

Hotell & RestaURANG

En butiksägare och en kund i en järnaffär. Verktyg lådor och hyllor i mängder så de behöver inventeras med handscanner och rfid lösning.

Detaljhandel

Personal inom kemi och läkemedels industrin använder mycket förbrukningsartiklar för att upprätthålla hygienen vid tillverkning.

Läkemedel

Banner tvätteri som tvättar textilier arbetskläder märkta med rfid tag transpondrar.

Tvätterier

Kommunala verksamheter som använder rfid lösningar för smart och enkel kostnadssparande hantering av arbetskläder och andra artiklar

Stat & Kommun

Julmarknadskväll på Liseberg härlig julstämning. Entre till nöjesparken, Ett pariserhjul högt placerat med blått ljus.

Event/NÖJESPARK

KONTAKTA OSS

Använd formuläret nedan för att kontakta oss.